Free cookie consent management tool by TermsFeed

Despre noi

ELMAS

Suntem o companie infiintata in anul 1990, avand la baza capital integral privat romanesc, si cu activitatea principala in domeniul fabricarii echipamentelor de ridicat si manipulat.

In baza experientiei acumulate de-a lungul anilor si in urma parteneriatului incheiat in 2001 cu producatorul german de tehnica de depozitare – BITO, suntem in masura sa oferim si pe piata din Romania un pachet complet de produse si servicii din sfera depozitarii.

Avem capacitatea de a dezvolta si a propune solutii tehnice la tema dedicate celor mai exigente cerinte ale clientului.

Elmas
Elmas
Elmas
Elmas

BITO

Compania germana BITO ofera solutii inovatoare de stocare bazate pe 167 de ani de experienta.

In fabricile din Meisenheim, Lauterecken si India se produc stelaje si rasteluri pentru greutati de la mici la foarte mari, marfuri voluminoase si lungi, capacitati portante de la 50 kg pana la 4,5 tone pe nivel de stocare si containere pentru depozitare, distributie si comisionare ce se pot folosi in orice ramura industriala si care raspund aproape tuturor cerintelor. Din 2008, BITO detine cea mai moderna fabrica de productie din Europa de stelaje pentru paleti astfel incat sa ne asiguram ca putem indeplini comenzile dumneavoastra rapid si cu cea mai mare precizie. Avand 15 filiale in Europa, o filiala in Emiratele Arabe Unite si parteneriate in multe alte tari, BITO este mereu aproape de clientii sai!

Produse din materiale reciclabile

Sistemele de depozitare si comisionare BITO nu numai ca va ajuta sa optimizati fluxul de lucru in zonele de depozitare si comisionare. Sustenabilitatea ecologica este la fel de importanta pentru noi. Toate produsele din materiale metalice si plastice sunt fabricate din materiale reciclabile. Recipientele din plastic si containerele iesite din uz se reintorc la noi pentru a fi reciclate chiar in moara noastra pentru macinarea materialelor plastice. In multe cazuri tehnologia moderna ofera posibilitatea de a reutiliza otelul, de asemenea, si astfel de a crea un circuit inchis pentru produsele din otel.

Productie – ecologica si eficienta din punct de vedere energetic

Orice investitie in fabricile noastre de productie este puternic influentata de considerente legate de mediu. BITO beneficiaza de un circuit inchis de apa cu tratarea ulterioara a apei uzate. La fel de importanta pentru noi este productia fara emisii, de exemplu in timpul turnarii la rece sau prin injectie. Instalatiile de recuperare a caldurii emise recicleaza caldura produsa de utilaje prin introducerea ei in circuitul de incalzire pentru a mentine o temperatura ambientala constanta in zonele de lucru.

Bito
Bito
Bito
Bito